20 nov discussieavond 'Marokkanen in de marge' in Boekhandel Venstra

Naar aanleiding van het net verschenen boek Marokkanen in de marge gaat auteur Hans Werdmölder met Wouter Laumans en Mohammed Benzakour op vrijdag 20 november, 19:00u in discussie bij Boekhandel Venstra in Amstelveen. 

Hoe is het mogelijk dat we een dertig jaar voortslepend probleem, criminele en overlast gevende Marokkaanse jongemannen in Nederland, niet kunnen oplossen? Zijn zij ongrijpbaar?


Datum & adres:

20 november, 19:00u
Boekhandel Venstra
Stadsplein 102A
1181 ZM Amstelveen
 

De avond is vrij toegankelijk. Maar wel graag even aanmelden via marketing@aup.nl.

Over de sprekers:

Hans Werdmölder is wetenschappelijk onderzoeker, publicist en auteur. Hij onderzoekt al dertig jaar de problematiek van jonge criminele Marokkanen. Eerder verscheen van zijn hand Marokkaanse lieverdjes.

Wouter Laumans is journalist en schrijft onder andere voor Nieuwe Revu en Panorama. Laumans is co-auteur van de bestseller Mocro Maffia (2015).

Mohammed Benzakour is naast schrijver en publicist ook imker. Zijn romandebuut De koning komt  is in september verschenen. Vorig jaar ontving hij de E. du Perronprijs voor het boekYemma. Als eigenzinnig opiniemaker brengt hij regelmatig kwesties op het breukvlak van cultuur en religie aan de orde.

 

 
[ISBN978-94-6298-051-8]_front_hr
16 november 2015